De Magische Zon

De opvolger van het in 2019 verschenen De Magische pas heet De Magische zon. Het boekje verhaalt over twee kinderen, Sofie en Jasper, die een magisch en spannend avontuur beleven, als ze op een zonnestraal naar de zon reizen. De Magische zon, geschikt voor kinderen van 6 tot pakweg 11 jaar en voor de ouders,

Korte beschrijving

Het regent. Sofie en Jasper kijken naar buiten. Sofie laat Jasper zien dat er allemaal kleurtjes in de regendruppels zitten. Plotseling breekt de zon door. Het is net alsof ze een gezichtje heeft. En dan klopt de zon zachtjes op het raam. Ze nodigt Sofie en Jasper uit om mee te gaan op een regenboog zonnestraal. Een spannend avontuur.

Fantasie moet blijven

Door regelmatig (voor) te lezen uit De Magische zon, dat met fraaie en kleurrijke tekeningen een absolute aanrader is, worden kinderen ondersteund om hun eigen inwendige vlammetje te laten branden. “Kinderen mogen dromen, het is belangrijk dat hun fantasie blijft. Daar helpt De Magische zon bij. De boodschap voor kinderen en ouders is mooi. Wat ik van mensen heb gehoord die de ruwe versie hebben gelezen, is dat de kinderen in het verhaal worden gezogen. Dat was ook de bedoeling. Eigenlijk zou iedereen het boekje moeten hebben.” Ik ben van plan om hierna nog vijf kinderboeken in deze serie te schrijven. “De uitgever is akkoord gegaan met mijn voorstel. Ik ben nu alweer aan het denken over het verhaal in het derde boek.”

ik wil dit boek