‘PAK JE MOMENT’voor volwassenen

Wie wist hoe laat het was toen de eerste klok ooit werd gemaakt?

Vragen welke je laten nadenken over het leven. Deze vragen zetten je ‘aan’ waardoor je anders naar het leven kan leren kijken. Daarbij is het belangrijk om soms even een stap terug te nemen en ons af te vragen wat we doen en waarom we dat doen.

Bestaat ‘de waarheid’, of is het allemaal subjectief?

Hoe leuk is dat, jezelf ontwikkelen door verschillende levensthema’s te bespreken en daarbij in elke les een geleide meditatie te doen om zo je rustmoment te pakken. Niet iedereen houdt van 2 uur mediteren. Daarom bedacht Astrid om er een les van te maken waar ze een levensthema en meditatie aan elkaar koppelt.

Hoe werkt dit dan?

Bij de start van de les mag iedere cursist een thema op papier schrijven en deze in de wens-pot doen. Welk thema zou jij  graag willen bespreken en/of uitvoeren in een les. Waar wil jij meer over weten? Welke stappen zou jij graag willen maken? Dit kan van alles zijn in het kader van je eigen ontwikkeling.

  • Zelfbewustzijn
  • Spirituele ontwikkeling
  • Innerlijk kind
  • Omgaan met stress
  • Chakra’s
  • Andere levensvragen

Aan het eind van elke les wordt er een thema uit de pot gehaald. Astrid zal zich voorbereiden voor de week daarop en dit thema dan behandelen. Ieder thema zal dus aan bod komen. In combinatie met het thema wordt er ook een meditatie gegeven welke hierop aansluit. Met als resultaat, dat je ontspannen en met nieuwe wetentjes weer naar huis keert.

De cursus bestaat uit 7 lessen van 2 uur.

De eerste les zal een introductie les zijn waarin Astrid alles uit zal leggen. Er wordt  kennis gemaakt met de groep en er zal een meditatie zijn. Een groep bestaat uit 6 personen.

Mocht je dit zo leuk vinden, is het mogelijk je na de 7 lessen opnieuw in te schrijven voor een vervolg van 7 avonden.

Wil jij je moment pakken? Kijk dan in onze agenda wanneer we starten.