Eindejaarsmeditatie

Het einde van het jaar nadert en we willen graag samen met jou stilstaan bij de bijzondere reis die we dit afgelopen jaar hebben gemaakt. Het is een tijd om te reflecteren en vooruit te kijken naar wat het nieuwe jaar 2024 ons zal gaan brengen. 

Stel je voor dat je een glimp zou kunnen opvangen van de toekomst, een glimp van het nieuwe jaar dat voor je ligt. Wat zou je dan zien? Wat zou je willen? Welke avonturen wachten op jou? Welke groei en transformatie staan op het punt te bloeien? 

Wat zijn jouw verlangens? 

Samen komen we om te mediteren, liefde te verspreiden over de wereld en te koesteren in ons eigen hart, en voor eenieder die behoefte heeft aan deze warme omarming. 

Tijdens deze meditatie avond zullen we samen onderzoeken wat we willen meenemen naar het nieuwe jaar en welke aspecten we achter ons kunnen laten. Het wordt een moment van innerlijke groei en transformatie. 

Datum: 20 december 2023 

Tijd: 20.00 tot 22.30 uur 

Locatie: Purmerend centrum 

Kosten: € 22 incl. een kopje koffie of thee (na aanmelding ontvangt u een betaalverzoek, na betaling bent u zeker van deelname) 

Wij kijken er naar uit om samen met jou dit bijzondere jaar 2023 af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden met een frisse, inspirerende energie. 

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

De meditatie wordt gegeven door meditatiedocent Astrid Waernes.

Datum

dec 20 2023
Expired!

Tijd

20:00 - 22:30

Kosten

€22

Locatie

Purmerend